Olifantsberg Grenache Noir 2018

135,00 DKK

TEKNISK ANALYSE
alc14.0
rs3.1
pH3.46
ta5.7
VINOPLYSNINGER
Roser92 point - Tim Atkin 2019
4,5 stjerner / 91 point - Platter's South African Wine Guide 2020
Brand GroupOlifantsberg
AndetVingården ligger på skråningerne af Olifantsberg-bjerget, hvor den tåler store daglige temperaturforskelle og stærk vind i højder fra 250 til 450 meter over havets overflade. Kolde vintre kombineret med sommervinden sikrer en langsom modning af druerne; hjælper med at opretholde sunde vinstokke; og bidrager med friskhed og elegance til vinene. Jordbunden i vingården består af sandsten med skifer / skifer og kvarts.

Små partier af naturlig gæring fandt sted i franske egetræsfade og åbne gærere. En del af hele klaser blev inkluderet. Der blev udført bløde stempelnedture. Nogle batcher havde udvidet maceration på
skindene for at øge kompleksiteten. Malolaktisk gæring fandt sted i 300 l franske eg krydret tønder. Kun en blød forfiltrering fandt sted inden aftapning.
VinproducentElizma Visser
Bred vifteGrenache
BlendPercent100% Grenache Noir
FoodSuggest
Aldring











Dette er en aromatisk og forfriskende vin med vild jordbær og løftede urteagtige noter. Denne vin viser også grippy tanniner og understøttes af en naturlig høj syre, der gør den frisk og lækker.
















rs
TEKNISK ANALYSE
alc14.0
rs3.1
pH3.46
ta5.7
VINOPLYSNINGER
Roser92 point - Tim Atkin 2019
4,5 stjerner / 91 point - Platter's South African Wine Guide 2020
Brand GroupOlifantsberg
AndetVingården ligger på skråningerne af Olifantsberg-bjerget, hvor den tåler store daglige temperaturforskelle og stærk vind i højder fra 250 til 450 meter over havets overflade. Kolde vintre kombineret med sommervinden sikrer en langsom modning af druerne; hjælper med at opretholde sunde vinstokke; og bidrager med friskhed og elegance til vinene. Jordbunden i vingården består af sandsten med skifer / skifer og kvarts.

Små partier af naturlig gæring fandt sted i franske egetræsfade og åbne gærere. En del af hele klaser blev inkluderet. Der blev udført bløde stempelnedture. Nogle batcher havde udvidet maceration på
skindene for at øge kompleksiteten. Malolaktisk gæring fandt sted i 300 l franske eg krydret tønder. Kun en blød forfiltrering fandt sted inden aftapning.
VinproducentElizma Visser
Bred vifteGrenache
BlendPercent100% Grenache Noir
FoodSuggest
Aldring

pH3.46
ta5.7
VINOPLYSNINGER
Roser92 point - Tim Atkin 2019
4,5 stjerner / 91 point - Platter's South African Wine Guide 2020
Brand GroupOlifantsberg
AndetVingården ligger på skråningerne af Olifantsberg-bjerget, hvor den tåler store daglige temperaturforskelle og stærk vind i højder fra 250 til 450 meter over havets overflade. Kolde vintre kombineret med sommervinden sikrer en langsom modning af druerne; hjælper med at opretholde sunde vinstokke; og bidrager med friskhed og elegance til vinene. Jordbunden i vingården består af sandsten med skifer / skifer og kvarts.

Små partier af naturlig gæring fandt sted i franske egetræsfade og åbne gærere. En del af hele klaser blev inkluderet. Der blev udført bløde stempelnedture. Nogle batcher havde udvidet maceration på
skindene for at øge kompleksiteten. Malolaktisk gæring fandt sted i 300 l franske eg krydret tønder. Kun en blød forfiltrering fandt sted inden aftapning.
VinproducentElizma Visser
Bred vifteGrenache
BlendPercent100% Grenache Noir
FoodSuggest
Aldring
1
+
Tilføj til kurv