Nyheder

Oxy Twister

Oxy Twisteren består af et lille åbent kar, hvori vinen cirkulerer og iltes, inden den føres gennem det snoede løb og ned i glasset.

Med Oxy Tvister vil du opleve, at vinen bliver blødere og mere fyldig i smag og duft, den fremhæver de bedste egenskaber i vinen.

Oxy Twister er et dansk design.

Taste Rosé

Fik du ikke smagt denne lækre Rosé inden ferien, kan du nå det endnu. Roséen er fra Truter Family Wines, Hugo og Celeste Truter har her virkelig ramt plet med denne Rosé, som er lavet af Pinotage og Chenin Blanc.

Den er velegnet til fjerkræ, moden ost, rejer og andet godt fra havet. Den er også skøn at nyde kølig, bare som den er. 

Alkohol: 13,5% og Restsukkerindhold: 4,6 g/l.

Nyt fra Fødevare styrelsen

Nyt fra Fødevare styrelsen. 

Fødevarestyrelsen har nu bekræftet hvad vi altid har troet,at der på grund af det gunstige klima ikke sprøjtes ret meget i Sydafrika,vi har nemlig aldrig set det på nogen af de mange rejser vi har haft til landet.

Økologisk vin fra Waverley Hills. Vin i verdensklasse!

En henvendelse fra vingården Waverley Hills om vi ikke igen ville havde deres vine i vores portfolio, som vi havde for ca. 10 år siden, vækkede vores interesse for økologisk vin. Waverlley Hills er en 100 % økologisk dreven vingård, med 12 vine som har gjort sig bemærket på det internationale marked.

Vi blev selvfølgelig beæret og startede med tre af deres vine,en Reserve Shiraz fra 2015-en Roneblanding fra 2013 af Shiraz Mourvedre Viognier og er Cap blend hvor Pinotage indgår samt Cabernet Sauvignon-Cabernet Frank-og Merlot,kaldet De Huijsbosch.Vi  presenterede vinene på vores årlige South African Sommernight.Alle tre vine solgte godt, og SMV Rone blandingen blev udsolgt. Den blev i 2018 kåret som verdens bedste økologiske vin af IWSC  international wine & spirit competition. Så hvis du vil havde en chance for at smage den fantastiske vine så bestil allerede nu,og vi vil levere når den igen er på lager.   Send en mail og vi vil reservere vinen til dig.

Raka har gjort det igen!

We attended the Top 100 SA wines last night and are very proud of our wines, winemaker Josef Dreyer and the vineyard team! 
Raka Biography Shiraz 2016 - Top 100 SA wine and double platinum winner
Raka Biography Shiraz 2017 - Top 100 SA wine and double platinum winner
Raka Quinary 2017 - Top 100 SA wine and double platinum winner
Raka Quinary 2016 - Double gold winner

Nu kan det ikke blive bedere ? Dobbelt platinium medaljer på Shiraz Biography 2016 og 2017,vores mest solgte vin tager igen hoved premien .  2016 vinen er på vej hjem,stil dig op i køen !