Vinimport siden 2005
Peter Max Pinot Noir
Peter og Max er de første navne på avlerne, der leverede frugten til den første årgang af denne vin. Frugtkilderne er siden ændret, men navnet forbliver for at ære begyndelsen på vores multi-vingård Pinot Noir-blanding. Filosofien her er at bruge de forskellige batcher til at danne en blanding, der er mere end summen af dens dele.
Seneste udgivelse (2020)
En vin, der følger i de fyldte fodspor i 2019 med tranebær, granatæble og blå mærket jordbær på næsen samt rose, rosmarin og fynbos. Ganen viser en mørkere kant med oliven tapenade og soja samt et strejf af grillet kød. Tanninerne er smidige, men med et stemmende fyrnålegreb, der tilføjer struktur sammen med en frisk syre, er denne vin tilgængelig nu og forbedres gennem 2030.
Vinificering
Gæret naturligt med 60% af frugten, og resten blev tilbage som hele klynger. Ekstraktion holdes på et minimum under aktiv fermentering med en samlet tid på 4 uger på skindene.
Teknisk analyse
pH 3,56
alc% 14,36%
Total surhedsgrad 5,7 g / l
Samlede sulfitter 77 mg / l
Restsukker 2,3 g / l