GRATIS LEVERING

ved køb over 1000 DKK

VI LEVERER MED

Bring

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Tilbage til webshop

Olifants Syrah 2018

127,00 DKK

Olifantsberg Syrah 2018

Område: Worcester . WO : Breedekloof 

Stil : Tør : Rød

Krop : Fuld

Alkohol : 14 %

Restsukker : 2,1 g/l

Ta : 5,8 g/l

ph : 3,52

Modnet 14 md.på eg

Nydes til : Rødt kød : Lam : Vildt : Fuglevildt : Krydret mad : alt godt fra grillen

Stjerner i Platters Vinguide 4,5 - 94 pointsAntal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber

Undersøgelser i vores varierende terræn er en fascinerende udforskning, hvor vi lære ,hvordan de enkelte vine trives og udvikler sig over tid, så vi forstår deres bidrag til bjergkædens sjæl. De forskellige vingårdspartier af hver sort vinificeres alle separat og blandes derefter omhyggeligt sammen for at fremvise druens fulde sortskarakter og nuancer.

Denne vin leverer et komplekst udvalg af smagsoplevelser med modne ribsbær , smukke blomster aromaer lagdelt med strejf af lakrids og hvid peber. Smagen er raffineret med en diskrete ege toner og en saftig forfriskende  afslutning.

Vores bjerg er et tørt sted men der er også godhed i det. Ved at fange alle de forskellige aspekter af vores bjergrige vinmarker , giver  det en sand afspejling af stedet og dets naturlige omgivelser. 

Vores syrah dyrkes på tre steder,som echalas-vinstokke ,( bush vin omkring en pæl, på grund af de kraftige vinde i området ), og to steder som trelliserede ( på tråd), Markerne har et  høj  indehold af lerskiffer og høj komponent af kvartssten. Vores syrah planter fanger alle de forskellige aspekter fra Olifantsbjerget beliggende 300 mt til 470 mt over havet.

Det koldere microklima fra echalas plantningerne giver en højere syre og en anderledes aromatisk komplexitet, end vin der gror på almindelige  trådsystemer.


Enkelt drue
Syrah