Vinimport siden 2005

Tilbage til webshop

Olifantsberg Chenin Blanc Lark 2022

143,00 DKK

Olifantsberg Lark Chenin Blanc 2022

Område: Worcester: WO: Breedekloof  Breede River Valley

Stil: Hvid: Tør

Krop: Medium

Alkohol:13 %

Restsukker: 2,2g/l

ta: 5,2 g/l

ph:3,45

Modnet : 10 md.på eg

Stjerner i Platter 4,5 -

Drikkes nu eller gemmes op til 2030

Nydes til : Skaldyr : Fisk : Sushi : Kalv : Fjerkræ : Lam : Æbleflæsk ; Ost : Salater : Eksotiske retter : Grillede mad
Antal
1
Tilføj til kurv

Vores eksperimenter med vores varierende vinmarker,er en fasinerende udforskning af hvor og hvordan de forskellige vinsorter trives bedst og  udvikler sig over tid. Vinen fra de forskellige vinmarker vinifiseres seperat  og blandes derefter forsigtigt for at få de bedste karakterer ud af hver sort.

Navnet Lark er en hyldest til de Hollandske ejere af vingården familien Leeuwerik ,og den kloge fugl lærken, som vi kender så godt,holder sommer  i Danmark vinter i Syd Afrika.

Denne Chenin Blanc giver et smugt udtryk for vores terroir,denne vin viser en god ballance af friske stenfrugter og lyse citrus toner med en kødfuld textureret gane og engagerende længde og rafineret stil af Chenin Blanc.

Vinmarken:

Druerne kommer fra en enkelt  vinmark med druerne på espalier ,plantet i 2006 i den lavere part af Olifant sberg 300 mt over havet. Jordbunden består af  et sandstens toplag lagred på lerskiffer undergrund. En god mængde kvarts sten findes også overalt. Den forskelligartet jordtyper løfter kompleksiteten af denne vin.