GRATIS LEVERING

ved køb over 1000 DKK

VI LEVERER MED

Bring

HURTIG LEVERING

1-3 hverdage

Tilbage til webshop

Olifantsberg The Bull 2018 Blend

155,00 DKK

Olifantsberg The Bull 2018 Blend

Blend af 42% Syrah 22% Carignan 20% Mourvedre 16% Grenache

Område : Worcester : WO : Breedeklof

Stil : Tør : Rød

Krop : Fuld


Alkohol: 14.%

Restsukker. 2,3g/l

Ta: 5,70 g/l

ph:3,50

Nydes til : Rødt kød : Vildt og  fuglevildt : Lam : Alt godt fra grillen.

Stjerner i Platters vinguide 4,5 -91 points

Tim Atkin : 94 points


Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber

Olifantsberg

Et dybere dyk ned i vores terroir, denne vin repræsenterer kulminationen af alle Olifantsbergs stærkeste kendetegn. Den frembringer levende indre billeder stenede mineralrige jorde, stejle skråninger, vindbidte vin stokke, velduftende fynboes og solmodne sukkulent-frugter

 

Wine list Description

Skarp kantet, vild og med viden, En krydret Bramble med røde bær. En imødekommende palet med vel defineret frugt toner og intensitet, let syrlighed og underliggende tannins.

 

Blend composition

For kombinationen af dette blend lader vi os lede af variationerne i årstid og årgang. Vi læner os op ad hver drues styrke, såvel som de særlige træk hver sort besidder.

 

Vinyard

Vores echalas vinmarker er en vigtig del af vores historie, når stokkene gror op af hver deres pæl disse udsatte vinstokke, skaber et totalt andersedes  mikro klima,  end der hvor vinen gror på tråd.  Den lavere temperatur der findes inde i disse  busk stokke sikre os mere syre og mere aromatiske druer. Vores vinmarker ligger på jorde af skifer, gneiss og sand sten med et underlag af ler. Den fine balance og mineralrige komposition af vores jorde, bliver reflekteret i den elegance og kompleksitet vores druer leverer. 

Blend
42% Syrah 22% Carignan 20% Mourvedre 16% Grenache