Vinimport siden 2005

Tilbage til webshop

Olifantsberg The Matriarch 2019 Blend

166,00 DKK

SOULD OF THE MOUNTAIN 

Olifantsberg The Matriarch Blend 2019


Område:Worcester: WO : Breedekloof  Breede River Valley

Stil Hvid .Tør 

Blend .af 72% Rousanne-20% Grenache-8% Chenin Blanc

Krop: Medium

Alkohol 13,5%

Restsukker 3,0g/l

Ta: 5,40 g/l

ph: 3,36

Modnet : 10 md.på eg

Stjerner i Platters Vinguide 4,5-

Nydes til : Skaldyr : Fisk : Svinekød :Fjerkræ : Lam : Ost : Salater :  Grillet mad : 

 

Antal
1
Tilføj til kurv

Et dybere dyk ned i vores terroir,denne vin representerer kulminationen af alle Olifantsbergs karakteristiske træk. Den fremkalder et levende billede af stedet, mineralrig jord, de stejle skråninger, de vindomsuste vinstokke ,duftende fynbos og solkærtegnet saftig frugt.

Denne vin, har tillokkende aromaer af citrusskal, hvide blomster og en vis voksagtig karakter og krydderi. Intens, vin med flere lag ,der er rund og tekstureret med kærtegnende syre og en velsmagende afslutning.

Rousannr som er den dominerende komponent i denne blend, viser den ultimative kompleksitet, vi kan opnå med denne sort på Olifantsberg. Men Grenache Blanc og Chenin Blanc komplenterer Rousanne særdeles godt og skabe den perfekte blend.

I vinmarken

vores echalas vinmark er en vigtig del af vores historie.Disse stokke ved pæl skaber et total forskellig microklima en på espalier vinmarker. Lavere temperaturer sikrer højere syre og bedere  aroma i druerne. Jordbunden i vores består af sandsten baseret jord med lerskiffer ,med underliggende lerlag.Den fine balance og mineralrige sammensætning af vores jord afspejles i elegancen og kompleksiteten af den frugt, der fremavles.

Vinen er plukket i feb-marts  fra syv forskellige marker og har ligget 10 md. på eg