Vinimport siden 2005

Tilbage til webshop

Waverley Hills De Huijsbosch 2017

169,00 DKK

Denne spændende vin er sammensat af druerne:

46%  Cabernet Sauvignon

28%  Cabernet Franc

22%  Merlot

  4%  Pinotage

Alle Økologiske

Stjerner i Platters Wineguide: 4 af 5


De vokser i jord med blade fra egetræer,som giver et pift af eg, der vandes ved drypvanding, der leverer en produktion på 6 tons / ha

Vinene gennemgik særskilt malolaktisk gæring og modning i 2 måneder i 100% franske egetræsfade.                                

Derefter blev de, igen hver for sig, modnet separat i yderligere 14 måneder i franske egetræsfade, hvoraf 50% var nye og 50% var anden påfyldning.

Alle komponenter blev fermenteret separat i tanke af rustfrit stål ved ca. 24 grader Celcius, med en forudgående nedkøling på 5 dage ved 10 grader Celsius.

Den har et lyst rødt center med en dyb murstensrød kant. Balanceret og struktureret vin, der viser aromaer af fynbos/garrique, eg og tip af solbær . Livlig smag viser silkebløde modne tanniner med creme og sorte bær.

Fynbos, udtales: Fæinboss  (afrikaans 'fint, lavt buskads'), vegetationstype, som minder om                             Middelhavsområdets maki eller garrigue; udbredt i den sydvestlige del af Kapprovinsen, Sydafrika. Fynbos domineres af meterhøje, stedsegrønne buske, løg- og knoldplanter samt græslignende planter i familien Restionaceae. Fynbos er meget artsrig og indeholder et stort antal endemiske arter, slægter og endda familier; bl.a. protea- og lyngfamilierne er fremtrædende.

 Læs om Waverley Hills her: https://waverleyhills.co.za/


 

Antal
1
Tilføj til kurv