Waverley Hills De Huijsbosch 2017
Waverley Hills Organic Wine De Huijsbosch 2017 Økologisk cetrificeret
Blend: Cape Blend
46% Cabernet Sauvignon, 28% Cabernet Franc, 22% Merlot, 4% Pinotage
Område : Wolseley : WO : Tulbagh Costal Region
Stil : Tør : Rød Økologisk
Krop : Fuld
Alkohol : 13,34 %
Restsukker : 2,9 G/l
Ta. : 5,8 g/l
Ph. : 3,56
Nydes til : Rødt kød : Vildt og fuglevildt : Lam : Alt godt fra grillen
Stjerner i Platters Wineguide: 4 - 88 points
De vokser i jord med blade fra egetræer, som giver et pift af eg, der vandes ved drypvanding, der leverer en produktion på 6 tons / ha
Vinene gennemgik særskilt malolaktisk gæring og modning i 2 måneder i 100% franske egetræsfade.
Derefter blev de, igen hver for sig, modnet separat i yderligere 14 måneder i franske egetræsfade, hvoraf 50% var nye og 50% var anden påfyldning.
Alle komponenter blev fermenteret separat i tanke af rustfrit stål ved ca. 24 grader Celsius, med en forudgående nedkøling på 5 dage ved 10 grader Celsius.
Udseende:
Den har et lyst rødt center med en dyb murstensrød kant. Balanceret og struktureret vin, der viser aromaer fra omkring groende buske mm., eg og tip af solbær . Livlig smag viser silkebløde modne tanniner med creme og sorte bær.
Fynbos, udtales: Fæinboss (afrikaans 'fint, lavt buskads'), vegetationstype, som minder om Middelhavsområdets maki eller garrigue; udbredt i den sydvestlige del af Kapprovinsen, Sydafrika. Fynbos domineres af meterhøje, stedsegrønne buske, løg- og knoldplanter samt græslignende planter i familien Restionaceae. Fynbos er meget artsrig og indeholder et stort antal endemiske arter, slægter og endda familier; bl.a. protea- og lyngfamilierne er fremtrædende.
Læs om Waverley Hills her: https://waverleyhills.co.za/